субота, 14. октобар 2017.

Ponuda za ekskurziju

Flamenco travel
Dana / Prevoz: 3 dana, autobusom
Vreme polaska: 01.04.2018.god.
Min.učesnika putovanja: 43
Cena aranžmana: 180 Eura


1.dan NOVI SAD-POSTOJINA-KRANJSKA GORA…                        01.04.2018.god.                                                                                                            700.km.

Sastanak učesnika putovanja u 22.30 časova. Predviđeno vreme polaska učesnika putovanja je u 22,50 časova. Polazak ka graničnom prelazu

Batrovci gde nakon prelaska granice nastavljamo putovanje teritorijom Hrvatske i Slovenije ka Postojini uz kraće pause za odmor.

2.dan …POSTOJINA-BLED-KRANJSKA GORA                               02.04.2018.god.

Dolazak u Postojinu u rani jutarnjim časovima. Polazak ka Postojinskoj jami, poseta, obilazak unutrašnjosti pećine uz asistenciju lokalnog vodiča i vožnja turističkim vozićem po Postojinskoj jami. Postojinska jama: lepota Postojnske jame izaziva strahopoštovanje prema onome što su priroda, reka Pivka kap po kap, dan po dan, milionima godina unazad isklesala. Postojnska jama nalazi se kod grada Postojne, u Notranjskom krasu. Jama je bila poznata još u srednjem veku. O tome govori "Rov starih potpisa" sa najstarijim potpisom iz 1213. godine. Godine 1818. meštanin i vodič Luka Cerc je slučajno otkrio unutrašnje delove jame, pripremajući pećinu za posetu cara Franca I. Do današnjih dana, otkriveno je oko 20 kilometara kanala pećinskog sistema Postojnske jame. Neki su suvi, a duž nekih teče voda. U speleologiji se pod dužinom pećina podrazumeva ukupna dužina svih pećinskih kanala koje je prošao čovek. Pećinski sistem stvorila je ponornica Pivka, koja se može videti kod ulaza, kako ponire u pećinu. Polazak ka Bledu. Po dolasku na Bled obilazak bledskog jezera. BLED: jedinstvena lepota jezera i njegove okoline, savršen geografski položaj na južnoj strani Alpa u blizini austrijsko italijanske granice čine Bled idealnim mestom prepoznatljivim po zamku iznad grada, jezerom i ostrvcetom u sredini koji su pravi biser Slovenije. Šumovite padine planina Jelovice i Pokljuke predstavljaju savršeno okruženje ovog mesta. Gosti mogu da uživaju u vožnji po jezeru, šetnji po lepo uređenim stazama, planinarenju, sportskom ribolovu, jahanju, vožnji biciklom ili kočijama a zimi u skijanju na okolnim terenima i klizanju na zaleđenom jezeru. Bledski grad, ćutljivi svedok njegove nekadašnje slave, ponosito stoji na steni iznad jezera, a odatle turisti imaju nezaboravan pogled na Bled i njegovu okolinu. Slobodno vreme za razgledanje i šetnju okruženjem Bledskog jezera uz asistenciju vodiča Flamenco Travel-a. Nastavak putovanja ka Kranjskoj Gori. Po dolasku polazak ka hotelu i smeštaj u hotel. Večera. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.


3.dan KRANJSKA GORA-KLAGENFURT-WÖRTHERSEE-KRANJSKA GORA                                                                                                           03.04.2018.god.                                                                                                            145.km.

Doručak. Predviđeno vreme za polazak ka Klagenfurtu je u 09,00 časova. Po dolasku u Klagenfurt polazak na pešačku turu i razgled užeg jezgra grada. Glavni trg prepoznatljiv po simbolu grada: zeleni zmaj i spomenik austrijskoj carici Mariji Tereziji - Neuer Platz, katedrala Sv. Trojstva, Alter

Platz, stara i nova većnica, Landhaus, Sv.Egid… Šetnja pešačkom zonom u centru grada kroz Krammer Gase između Novog i Starog trga. Slobodno vreme za individualno razgledanje užeg jezgra grada. Polazak do poznatog parka Minimundus. Po dolasku obilazak i poseta parku u trajanju od 2,5 sata i razgledanje 150 minijaturnih modela arhitekture napravljenih u srazmeri 1:25 iz celog sveta poznatih svetskih građevina: Kineski zid, Salzburška katedrala, crkva Sv.Marka, Eiffelov toranj, Kip slobode, Bazilika Sv.Petra, Sydneyska opera, Londonski Tower, Bela kuća, Tadž Mahal, Atomium… U parku se nalazi minijatura Manastira Studenica. Slobodno vreme za razgledanje Minimundusa. Polazak do jezera Worthr See. Kraći obilazak
najpopularnijeg letovalište na jezeru, gde možete uživati u prekrasnom krajoliku. Povratak u Kranjsku goru, Večera. Noćenje4.dan KRANJSKA GORA-BOHINJ-LJUBLJANA-NOVI SAD            04.04.2018.god.                                                                                                            650.km.

Doručak. Predviđeno vreme za polazak ka Bohinjskoj Bistrici i Bohinjskom jezeru. Po dolasku polazak na panoramsko razgledanje okruženja jezera i obilazak istog. Bohinjsko jezero: je ledenjačko-tektonskog porijekla, glavni pritok je reka Savica i iz jezera ističe rečica Jezernica koja se nakon


100 m spaja s potokom Moštnica, koja dolazi iz doline Voj, i tvore reku Savu Bohinjku. Slobodno vreme za razgledanje. Nastavak putovanja ka Ljubljani Po dolasku u Ljubljanu polazak na veliko panoramsko razgledanje: Prešernov Trg sa Frančiškanskom crkvom, Univerzitet u Ljubljani, Narodna Galerija Slovenije, Biskupska Palata, zgrada Skupštine grada, Ljubljanica… Slobodno vreme za individualno razgledanje uz asistenciju vodiča Flamenco Travel-a. Polazak za Srbiju oko 16,00 časova. Vožnja teritorijom Slovenje, Hrvatske ka graničnom prelazu Batrovci uz kraće pauze za odmor. Nakon prelaska nastavak vožnje teritorijom Srbije ka Novom Sadu. Dolazak u Novi Sad u kasnim večernjm časovima.Flamenco Travel registrovan je za obavljanje delatnosti ORGANIZATORA PUTOVANJA-TUROPERATOR, rešenjem Agencije za Privredne Registre broj BD 36613/2005, koja posluje pod Matičnim brojem-20048411, Poreskim Indetifikacionim brojem PIB-SR103943035 i Licencom Ministarstva Turizma Republike Srbije Kategorije OTP broj 518 od 08.03.2010.god. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja Flamenco Travel-a i podložan je promenama u dogovoru sa agencijom. Opšti uslovi putovanja Flamenco Travel-a usklađeni su sa važećim Zakonom Ministarstva Turizma, Zakonom o obligacionim odnosima, Opštim standardima Turističkih agencija Srbije i sastavni su deo svakog aranžmana. Vaša obaveza je da se dobro upoznate sa Programom putovanja i Opštim uslovima putovanja te Vas molimo da prilikom preuzimanja Programa putovanja obavezno preuzmete Opšte uslove putovanja.


VAŽNE NAPOMENE:

3/30/0

Istaknuta cena aranžmana je na bazi 45 plativa putnika.  Ukoliko je broj plaćenih aranžmana manji od navedenih, doplata za svako neplaćeno mesto se posebno ugovara. Način plaćanja: Devizni deo aranžmana se plaća u agenciji po prijavljivanju ili na tekući račun kod Banca Intesa broj 160-363946-70 po prodajnom kursu na dan uplate. Plaćanje na 7 mesečnih rata u dogovoru sa agencijom sa obaveznim minimum plaćanja od 60% pre polaska, koje se uplaćuju sa krajnjim rokom uplate do 20-og u tekućem mesecu.


Cena aranžmana uključuje: prevoz autobusom turističke klase do 7 godina starosti, hotelski smeštaj u Kranjskoj Gori u hotelu “Alpina” 4*, Vitranska ulica 12, Kranjska Gora, Tel.: +386 4 589 3 100, Web:  www.hotelalpinaslovenia.com (dvo, tro i četvorokrevetnim sobama na bazi večera/noćenje/doručak), razgledanja, obilasci i ulaznice po program, usluge vodiča Flamenco Travel-a, usluge lokalnih vodiča koji su obavezni u Ljubljani. Ulaznice za Postojinsku jamu, gratis mesta za vođe putovanja, dva gratisa za učenike lošeg imovinskog stanja na plativih 40 putnika, 1 (jedan) gratis za lekara pratioca grupe, obavezno međunarodno osiguranje, troškovi rezervacije, realizacije, platnog prometa i organizacije vođenja aranžmana.


Cena aranžmana ne uključuje: fakultativne obilaske, ulaznica za diskoteku 10 eura (plaćaju se na licu mesta) usluge koje nisu navedene u programu putovanja i usluge koje nisu navedene u stavci cena aranžmana uključuje kao i lični troškovi.

NAPOMENA: ovaj program putovanja realizovan je u više navrata na obostrano zadovoljstvo, naglašavamo da svako nepoštovanje satnice polazaka koja je obavezna, ugrožava potpunu realizaciju programa putovanja za šta organizator putovanja u tom slučaju ne snosi nikakvu odgovornost. Sva razgledanja, ulaznice i posete su blagovremeno rezervisane, u Vašem interesu je da se drižite satnice i programa putovanja. Naglašavamo da sve usmene informacija koje nisu sastavni deo ovog Programa putovanja nisu obavezujuća, za sve eventualne promene važeće i obavezujuče su one koje su date u pisanoj formi. Agencija zadržava pravo izmene redosleda realizacije pojedinih delova aranžmana, zadržva pravo izmene cene u slučaju znatnih promena kursa dinara na monetarnom tržišzu. Uplaćeni deo aranžmana cenovno je zagarantovan, uplaćeni dinarski deo aranžmana, ne podleže promeni usled promene kursa dinara.

OPIS HOTELA:

Hotel Alpina Kranjska Gora: hotel je okružen prostranim baštama i zelenim livadama oboda Kranjske Gore. Nalazi se u neposrednoj blizini skijališta i poseduje velnes sadržaje. Hotelski restoran služi tradicionalnu slovenačku kuhinju. Možete izabrati između restorana koji zaprima 300 ljudi ili u gorenjskom stilu opremljenog restorana Florijana. Isti je poznat po odličnim domaćim jelima. Ledeni bar u holu hotela središte je hotelskog događanja. Poslužit ćemo vas i u vrtu, obasjanom suncem. Velnes sadržaji uključuju tursko parno kupatilo, saunu i zatvoreni bazen. Gosti dobijaju popust na kupovinu ski-pasa, u zavisnosti od doba skijaške sezone. Hotel je u podnožju skijališta. Okružuju ga prostran hotelski vrt i zeleni travnjaci. Svaka je opremljena tušem, bežičnim Internetom, digitalnom televizijom, sefom i fenom za kosu. Bogatu gastronomska ponudu uz uživanje u wellnessu s bazenom, saunama, salonom za masažu i kompletnom negom sa uživanjem na suncu i bazenskoj terasi. Noćni bar s plesnim podijem pravi je raj za kraj dana.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

prevoz autobusom turističke klase do 7 godina starosti ((visokopodni ili double-decker), opremljenosti audio, video, bez uključenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, hotelski smeštaj u Ktanjskoj Gori Hotel “Alpina” 4****, Vitranska ulica 12, Kranjska Gora, Tel.: +386 4 589 3 100, Web:  www.hotelalpinaslovenia.com, ili hoteli u istom rangu u dvo/tro i četvorokrevetnim sobama, na osnovu 2 noćenja sa doručkom i večerom, usluge vodiča tokom realizacije aranžmana, razgledanja i obilasci i posete lokalitetima prema programu putovanja, usluge lokalnih vodiča koji su obavezni u
Postojinskoj jami i Ljubljani, putno osiguranje, troškovi ulazaka u gradove, tzv. check-point, putarine, parkinzi i troškovi priprema, rezervacije, realizacije, platnog prometa kao i organizacije vođenja aranžmana. Agencija odobrava gratis mesta za pratioce grupe (razredne starešine) kao i 2 gratis mesta na plativih 40 putnika za decu lošeg materijalnog stanja kao i popust za blizance. U cenu je uključena lekarska pratnja.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

ulaznice za kulturno-istorijske spomenike i objekte koji nisu navedeni u program putovanja, troškovi fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa predstavljaju i zahtevaju poseban ugovor kao i osiguranje u slučaju otkaza putovanja koje možete regulisati u poslovnici Flamenco Travel-a prilikom potpisivanja ugovora o putovanju (preporučujemo), dodatne usluge i troškove koji nisu predviđeni programom putovanja, individualni troškovi lične prirode (piće, dodatni obroci, telefon, prevoz metroom, tramvajem, odnosno ostalim vidovima javnog gradskog prevoza i svi drugi nepomenuti troškovi.

USLOVI PLAĆANJA:
uplata 25% prilikom rezervacije a ostatak od 75% na 7 rata sa obaveznom isplatom aranžmana 10 dana pre putovanja deponovanjem čekova za rate koje pristižu posle realizacije aranžmana. Cene aranžmana su izražene u Eurima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate u poslovnici Flamenco Travel-a ili na tekući račun Flamenco Travel-a kod BANKE INTESA broj 160-0000000363946-70. Ukoliko stranka ne reguliše plaćanje u navedenom roku, smatra će se da je odustala od putovanja u skladu sa Opštim uslovima putovanja. U slučaju znatnih promena na monetarnom tržištu kao i promene cene prevoznika, davaoca usluga smeštaja, cena ulaznica, osiguravajuće kuće i slično, agencija zadržava pravo da srazmerno koriguje cenu aranžmana.

Predstavnik agencije zadužen za informacije: Miroslav Obradović, E-mail:  booking@flamencotravel.rs

DODATNE NAPOMENE:

Ugovarač/putnik potpisnik ugovora o putovanju u obavezi je da sve putnike iz ugovora o putovanju upozna sa ugovorenim obavezama, programom putovanja, uslovima plaćanja, Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja koji je obavezujući za sve putnike iz ugovora o putovanju i uslovima za pribavljanje paketa putnog osiguranja. Ugovarač/Putnik u obavezi je da prilikom prijave za putovanje prijavi svoje puno ime, prezime, datum rođenja onako kako je upisano u pasošu (odnosi se na devojačko prezime, skraćene oblike imena i sl., slovo dj ili đ). Potpisivanjem Ugovora/Prijave o putovanju Ugovarač/Putnik je u obavezi uplatiti obavezni deo novca iz programa putovanja odnosno minimum 40% od cene aranžmana a za ostatak uplate vrede uslovi iz Programa putovanja odnosno Opštih uslova putovanja. Pogrešno prijavljen podatak biće unet u putnu listu, avio kartu, hotelski vaučer i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme Ugovarač-u/Putnik-u u nastavku putovanja kod pograničnih, aerodromskih službi, kao i u samim hotelima. Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon i ujedno provere da li su svi podaci tačno uneseni na Ugovoru o putovanju. Sve potrebne informacije su dostupne u poslovnici Organizatora putovanja i za slučaj ne preuzetih obaveza iz ugovora, površne, namerne ili ne namerne informisanosti Organizator putovanja ne snosi nikakvu odgovornost

DODATNO OSIGURANJE TOKOM PUTOVANJA:

Uz ponuđeni aranžman možete uzeti paket putnog osiguranja -za slučaj odustanka od ugovora o turističkom putovanju; -od posledica nesrećnog slučaja; -od odgovornosti za štetu prouzrokovanu trećim licima; -za slučaj uništenja ili krađe stvari, prtljaga prilikom putovanja; -medicinsku asistenciju; -putnu asistenciju; -pravnu asistenciju; Polise Takovo Osiguranja ili DDOR Osiguranja u poslovnici Flamenco Travel-a. Za ponuđena osiguranja se opredeljujete isključivo prilikom rezervacije, potvrde aranžmana, istom prilikom uplaćujete traženi iznos i preuzimate polisu,
PUTNA DOKUMENTA:

Za dodatne informacije u obavezi ste kontaktirati ambasadu zemlje u koju putujete. Organizator putovaja nije ovlašćen i ne može davati ocene o ispravnost putnih i drugih isprava. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza aranžmana po uslovima iz Opštih uslova putovanja. Preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije na Web stranici  www.europa.rs. (tokom boravka potrebna su novčana sredstva, međunarodno zdravstveno osiguranje) Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju Evropske unije.
USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prdajnom kursu Intesa banke za efektivu na dan uplate. Usled promena kursa na monetarnom tržištu Flamenco Travel D.O.O. Novi Sad zadržava pravo korekcije cena. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Ukoliko stranka ne reguliše plaćanje u navedenom roku, smatraće se da je odustala od putovanja u skladu sa Opštim uslovima putovanja. Navedeni uslovi plaćanja važe isključivo u poslovnici Flamenco Travel D.O.O. Narodnih heroja 5, Novi Sad. Minimum putnika za realizaciju je 45 osoba. Ukoliko je broj prijavljenih putnika manji aranžman je moguće realizovati uz doplatu (zavisno od broja putnika), doplata za svako neplaćeno mesto se posebno ugovara. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za otkazivanje putovanja je 5 dana pre datuma navedenog za polazak.
USLOVI PUTOVANJA IZ ARANŽMANA

Molimo putnike da 2 (dva) dana pre putovanja još jedanput u agenciji provere tačno vreme i mesto polaska. U hotelske sobe se ne može ući prvog dana boravka pre 14 časova. Obaveze gostiju su da sobe napuste do 10,00 časova i da izmire svoje dodatne usluge korišćene tokom boravka u hotelu. Soba može biti trokrevetna ili četvorokrevetna ali napominjemo da za razliku od prva 2 ležaja, III i IV ležaj u sobama može biti pomoćni te su ograničenog komfora za putnika. Izričiti zahtev za dvokrevetnom sobom kada su u pitanju grupna putovanja srednjoškolaca iziskuju doplatu i ugovaraju se pre polaska. Navedeni hoteli za smeštaj naših turista su standardne klase, a u programu putovanja je navedena web adresa na kojoj možete videti tačnu lokaciju i povezanost sa sredstvima gradskog prevoza do užeg jezgra grada. Ukoliko navedeni hotel raspolaže sa slobodnim kapacitetima postoji mogućnost ranijeg ulaska na upit i uz saglasnost davaoca usluga. Navedeni hoteli iz ponude registrovani su od strane Nacionalne turističke asocijacije države u kojoj se nalaze, i podležu standardima iste države. Napominjemo da standardi nisu isti u svim državama te i kvalitet usluga od hotela do hotela zavisi od standarda države u koju se putuje za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost. Pre uplate aranžmana predlažemo da se dobro upoznate sa svim detaljima aranžmana, destinaciji gde ste odlučili da putujete, smeštajnim kapacitetima a koji su vam dostupni u agenciji. Opisi hotela su inforamtivnog karaktera i preuzeti su sa zvanične web prezentacije hotela. U slučaju eventualnog odstupanja u kvalitetu usluga u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, več je to isključiva odgovornost hotela.
REALIZACIJA ARANŽMANA:

Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda realizacije pojedinih delova aranžmana a nastale usled objektivnih okolnosti (npr. duže zadržavanje zbog graničnih formalnosti, nepredviđenog zadržavanja tokom putovanja i problema u saobračaju, zatvaranja pojedinih deonica puta zbog radova na istim, zatvaranja lokaliteta iz programa putovanja...). Fakultativni izleti su sastavni deo programa, nisu obavezni i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su objavljene od strane ino partnera i na iste Organizator putovanja ne može uticati. Realizacija fakultativnih izleta sastoji se od troškova rezervacije, angažovanje ino partnera tokom realizacije, dodatno angažovanja vozila, prevoza, putarine, parkinzi, vodiči, ulaznice i organizacije za šta odgovoran ino partner a Organizator putovanja jedino za posredovanje kod ino partnera tokom realizacije. Realizacija fakultativnih izleta zavise od slobodnih termina na lokalitetima, broja prijavljenih putnika, posečenost i ostalih objektivnih okolnosti. Realizacija fakultativnih izleta, dužina trajanja razgledanja lokaliteta, boravka u pojedinim prostorijama isključivo zavise od davaoca usluga i promenjive su u zavisnosti od raznih okolnosti (priliv velikog broja posetilaca, bezbednosnog karaktera i slično…) Slobodno vreme i dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom realizacije programa putovanja zavisi od realnih okolnosti za normalnu realizaciju obaveznog dela programa putovanja, na šta mogu uticati mnogi faktori i shodno tome se prilagođava istim zahtevima. Naglašavamo korisniku usluga, putniku obavezujuća i validan je jedino pisani program putovanja istaknut u prostorijama poslovnice, a sve informacije koje su date usmenim putem, na web stranici agencije, elektronskim putem su informativnog karaktera i nisu obavezujući i za iste agencija ne snosi odgovornost.

Нема коментара:

Постави коментар